Partnereink
MTI
Parlamenti diákinfó
IKT oktatási körkép
Interaktív Oktatástechnikai Portál
eduline.hu
Osztályfőnökök Országos Szakmai Egyesülete
Budapesti Művelődési Központ
Történelemt@nítás.hu
Marczibányi Téri Művelődési Központ
Modern Iskola magazin
Katedra Online
Időjárás-előrejelzés
Időjárás-előrejelzés
Szótár

Szótár (DictZone)
Betuméret csökkentéseBetuméret növeléseNyomtatás
Márciusban nefelejcs
2012.03.08. csütörtök
elevenpark
Csomós Miklós oktatási és kulturális főpolgármester-helyettes kezdeményezésére hagyományteremtő céllal, első alkalommal kerül megrendezésre a Márciusban nefelejcs címet viselő programsorozat.

A rendezvény keretében Budapest gyermekvédelmi gondoskodásában élő gyermekeknek biztosítanak kedvezményes, valamint térítésmentes kulturális és szabadidős programlehetőségeket, együttműködve fővárosi és nem fővárosi fenntartású intézményekkel, szervezetekkel.

A Fővárosi Állat- és Növénykertbe csoportos belépési kedvezménnyel mehetnek a gyerekek, a Magyar Nemzeti Gyermek és Ifjúsági Színház minden előadását félárú kedvezménnyel látogathatják a Ferencvárosi Művelődési Központban (Budapest IX., Haller u. 27.).  Március 10-én 19 órakor és 11-én 15 órakor az Indul a bakterház ifjúsági előadást, 13-ám 10 és 14 órakor, valamint 18-án az Óz című mesejátékot, 29-én 17 órakor pedig Prokofjev Péter és a farkas című előadását tekinthetik meg. Március minden hétfőjén a gyerekcsoportok ingyen látogathatják az Elevenpark játszóházat az Új Buda Centerben (Budapest IX., Hengermalom u. 19-21.)

Március 4-én 10 órától kezdődik a Fodrászat és frizura, avagy a középiskola és a gyermekotthonok együttműködése című program a Cseppkő utcai gyermekotthonban (Budapest II., Cseppkő u. 74.), az Erzsébet királyné Szolgáltató és Kereskedelmi Szakközép- és Szakiskola végzős növendékeinek közreműködésével.

Március 31-én 9 órakor lesz a Varázscsepp Tehetségkutató Verseny országos döntője a gyermekvédelmi szakellátásban nevelkedő, 8-18 éves gyerekeknek (helyszín a Symbol Budapest, III., Bécsi út 56.)

A hónap  kiemelt rendezvénye a március 26-án 10 órakor kezdődő Fővárosi gyermekvédelmi nap a Fővárosi Állat- és Növénykertben, amelyen köszöntőt mond Tarlós István főpolgármester, a rendezvény fővédnöke. Táncbemutatót tart a Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakközépiskola, az állatkert Barlangtermében a Fővárosi Bábszínház Andersen A császár új ruhája című művét mutatja be, a Noé Arénában pedig állatbemutatót tartanak.

 

PROGRAMFÜZET

 

Forrás: Budapest Portál

Rendezvénynaptár
<2020. augusztus>
HKSzCsPSzV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Hírmozaik
Kapcsolódó oldalak
Budapest Portál
Iskolai agresszió kezelése
MFPI banner
Tehetségháló
Éniskolám
FOK Nonprofit Kft.
MFPI - Weszely Galéria
Budapesti Ifjúsági Portál
Könyvtárporta - Fővárosi oktatási intézmények könyvtári oldala
Európai év - 2013
A polgárok európai éve - 2013
Est.hu