Partnereink
MTI
Parlamenti diákinfó
IKT oktatási körkép
Interaktív Oktatástechnikai Portál
eduline.hu
Osztályfőnökök Országos Szakmai Egyesülete
Budapesti Művelődési Központ
Történelemt@nítás.hu
Marczibányi Téri Művelődési Központ
Modern Iskola magazin
Katedra Online
Időjárás-előrejelzés
Időjárás-előrejelzés
Szótár

Szótár (DictZone)
Betuméret csökkentéseBetuméret növeléseNyomtatás
Együttműködés a fiatalokért
2014.04.01. kedd
egyuttmukodes

Együttműködési megállapodást kötött az Új Nemzedék Jövőjéért Program és az ország legnagyobb tini releváns rendezvényét szervező Offline Group. Az együttműködés célja értékteremtés a fiatalok számára, illetve hasznos szabadidő eltöltésük biztosítása.

Az együttműködési megállapodás keretében a kormány által elfogadott, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium ifjúságpolitikai keretprogramja és a három platformon működő, a fiatalokat nagy számban immár 15 éve elérő Offline Group olyan átfogó stratégiai partnerségre törekszik, ahol egymás tapasztalatainak cseréjére, közös aktivitások szervezésére építve a saját környezetükben érik el a tizenéveseket.

„Az Új Nemzedék Jövőjéért Program a fiatalok mindennapjait érintő problémákat hivatott kezelni. Olyan lehetőségekben gondolkodunk, amelyek segítségével a fiatalok iránytűt kaphatnak kezükbe a felnőtté válás folyamatában és a biztos egzisztencia megteremtésére irányuló célkitűzéseikben. A programot minden fiatal számára könnyen hozzáférhetővé szeretnénk tenni, éppen ezért a program által kínált lehetőségeket számos különböző csatornán keresztül közvetítjük. Az Offline Group-pal való együttműködés keretében az új nemzedéket a számukra legkomfortosabb környezetben érhetjük el” – ismertette az együttműködés céljait Dr. Mihalovics Péter új nemzedék jövőjéért felelős miniszteri biztos.

„Tapasztalataink azt mutatják, hogy a mai fiatalok bár sok csatornát használnak, nehezen elérhetőek. Tevékenységeink erőssége abban rejlik, hogy az ország fiataljait meg tudjuk mozdítani, fel tudjuk állítani a számítógépek elől és közösséget építünk, hiszen a zene, a sport és a kultúra szeretete összehozza őket” – mondta Sárvári Zoltán, az Offline Group vezérigazgatója. „Az Új Nemzedék Jövőjéért Programmal közösen olyan értékeket adhatunk ezeknek a fiataloknak, ami a hétköznapjaikban és a jövőjükben is hasznukra válik” – tette hozzá.

A megállapodás keretében napi szintű, átfogó együttműködés valósul meg, ugyanakkor az Új Nemzedék Jövőjéért Programmal összhangban megvalósuló Új Nemzedék Plusz projekt az Offline Group legnagyobb rendezvényének, a mintegy 40.000 fiatalt elérő OSG-nek is aktív részese lesz.

Az Új Nemzedék Jövőjéért Program indulása óta széles partnerségi kapcsolatok kialakítására törekszik annak érdekében, hogy az együttműködések keretében minél hatékonyabban érje el partnereivel közös céljait.

Együttműködést írt alá Mihalovics Péter és Sárvári Zoltán 

Rendezvénynaptár
<2019. október>
HKSzCsPSzV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Hírmozaik
Kapcsolódó oldalak
Budapest Portál
Iskolai agresszió kezelése
MFPI banner
Tehetségháló
Éniskolám
FOK Nonprofit Kft.
MFPI - Weszely Galéria
Budapesti Ifjúsági Portál
Könyvtárporta - Fővárosi oktatási intézmények könyvtári oldala
Európai év - 2013
A polgárok európai éve - 2013
Est.hu