Partnereink
MTI
Parlamenti diákinfó
IKT oktatási körkép
Interaktív Oktatástechnikai Portál
eduline.hu
Osztályfőnökök Országos Szakmai Egyesülete
Budapesti Művelődési Központ
Történelemt@nítás.hu
Marczibányi Téri Művelődési Központ
Modern Iskola magazin
Katedra Online
Időjárás-előrejelzés
Időjárás-előrejelzés
Szótár

Szótár (DictZone)
Betuméret csökkentéseBetuméret növeléseNyomtatás
Változások az MFPI pályaválasztási szolgáltatásaiban
2011.05.12. csütörtök
PPTO

A Fővárosi Önkormányzat Közgyűlésének a Mérei Ferenc Pedagógiai Intézetet érintő, feladatracionalizálással kapcsolatos döntésével  összhangban, az MFPI Pályaválasztási és pszichológiai tanácsadó osztályának szolgáltatásai a következőképpen alakulnak a jövőben:

  • Iskolaválasztási tanácsadásunkon változatlanul fogadjuk ügyfeleinket félfogadási időben, bejelentkezés nélkül is.
  • Komplex (pszichológiai képességvizsgálat + iskolaválasztási tanácsadás) szolgáltatásunkat továbbra is csak előzetes bejelentkezéssel tudják ügyfeleink igénybe venni. Kérjük, hogy a bejelentkezéseket on-line szíveskedjenek elvégezni (www.fppti.hu/palyavalasztas/jelentkezes), papíralapú jelentkezéseket legkésőbb 2011. szeptember 1-jéig fogadunk el.
  • KOM-PASSZ internetes tanácsadásunk feltételei változatlanok.
  • Értesítjük leendő ügyfeleinket, hogy a Közgyűlés határozata értelmében ez év szeptember 15 -től már csak budapesti lakcímkártyával rendelkező, illetve már budapesti oktatási intézménybe járó ügyfeleket tudunk fogadni. Fővárosi középiskolába készülő, de nem Budapesten lakó fiatalokat nem áll módunkban tanácsadásban részesíteni, számukra az illetékes megyei pedagógiai intézetek nyújtanak segítséget.

A tanácsadásra érkezőknek lakcímkártyájukkal  és diákigazolványukkal igazolniuk kell jogosultságukat!

  • Telefonon tájékoztatást továbbtanulási/pályaválasztási ügyekben mostantól csak szerdán 11-13, illetve pénteken 10-13 óráig nyújtunk. Egyéb időpontokban kérdéseiket szíveskedjenek e-mailben feltenni és a palyamester@fppti.hu címre elküldeni.
  • Természetesen, örömmel állunk továbbra is a budapesti iskolák rendelkezésére osztályfőnöki órák, tájékoztatók tartásával, ilyen irányú kéréseiket írásban a kovacs.zsuzsanna@fppti.hu címre várjuk.
  • A TÁMOP 5.2.5-08/1-2008-0190 sz. pályázat keretében létrejött Ifjúsági Integrációs Szolgáltató Irodánk kétéves fenntartási időszaka április 1-jén megkezdődött. Irodánkban továbbra is fogadjuk a hátrányos és a halmozottan hátrányos helyzetű fiatalokat tanácsadásra a Közép-magyarországi Régióból. 

 Szolgáltatásainkról bővebb információ: www.fppti.hu/ifjusagi_iroda

  • Az "Iskolaválasztás előtt..."  sorozat legújabb kötetének érdemi szerkesztése csak az új Közoktatási Törvény megjelenése után kezdődhet el. Kérjük érdeklődő partnereink szíves türelmét.

Kovács Zsuzsanna
osztályvezető

 

Rendezvénynaptár
<2020. május>
HKSzCsPSzV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Hírmozaik
Kapcsolódó oldalak
Budapest Portál
Iskolai agresszió kezelése
MFPI banner
Tehetségháló
Éniskolám
FOK Nonprofit Kft.
MFPI - Weszely Galéria
Budapesti Ifjúsági Portál
Könyvtárporta - Fővárosi oktatási intézmények könyvtári oldala
Európai év - 2013
A polgárok európai éve - 2013
Est.hu